خواص زردآلو-درست مصرف کنیم - آموزش همگانی - آگاهی مصرف

خواص زردآلو

درخت زردآلو بومی نواحی چین می باشد و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می روید این درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت . درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر می رسد برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد. گل های زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به قرمز است. میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می رسد. هسته زردآلو صاف ، قهو ه ای و بیضی شکل است، مغز آن در داخل هسته قرار دارد که طعم آن شیرین و گاهی تلخ می باشد .

زردآلو همانند دیگر میوه ها دارای خواص بسیاری است که به تعدادی از آن ها اشاره می شود.

خواص زردآلو

طبع زردآلو سرد و تر است و نوع شیرین آن کمی گرم می‌باشد.

جوشانده برگ زردآلو اشتها آور است. یک ساعت قبل از غذا یک فنجان میل شود. (3 گرم برگ در 100 سی‌سی آب سرد جوشانده شود)

هسته زردآلو تصفیه کننده خون و ضد سرفه می‌باشد. کم مصرف شود.

زردآلو بازکننده گرفتگی‌های مجاری عروق و نرم کننده سفتی‌ها می‌باشد. 10 صبح و 5 عصر میل شود.

زردآلوی شیرین، ملین است.

زردآلو بدبویی دهان را از بین می‌برد.

خیس کرده برگه زردآلو صفراآور و ملین است، آخر شب میل شود.

خیس کرده برگه زردآلو تشنگی را فرو می‌نشاند. 10 صبح و 5 عصر یا هنگامی که عطش دارید، از همه بهتر است.

زردآلو برای سرد مزاجان و کسانی که معده ضعیف دارند و اشخاص کهنسال مضر است

هیچگاه بالای زردآلو آب سرد نخورید.

هیچگاه بعد از غذا زردآلو نخورید.

خوردن زردآلو صبح ناشتا خوب نیست ممکن است باعث دل درد شود. اگر چنین شد کمی از کوبیده انسیون با شکر میل شود.

مغزهسته زردآلو اگر تلخ باشد طبع آن گرم و خشک است.

دانه شیرین آن مقوی نیروی جنسی است و چون دیرهضم است باید با نمک بو داده و خورده شود.

برای از بین بردن کرم معده 5 گرم از روغن مغز تلخ زردآلو با احتیاط مصرف شود.

برای خرد کردن سنگ مثانه 5 گرم از روغن مغز تلخ زردآلو با احتیاط مصرف شود. سپس هر 4 ساعت یک لیوان عرق خارشتری.

برای تسکین دردگوش و رفع سنگینی شنوایی چند قطره از روغن دانه تلخ زردآلو در گوش بچکانید. البته بهتر است با پزشک متخصص مشورت شود. زیرا گوش، مجرای خارجی برای بیرون راندن روغن ندارد در نتیجه باید شست و شو شود.

دم کرده برگ زردآلو کشنده کرم معده است.

شکوفه‌های خشک شده زردآلو خونریزی داخلی و بیرونی را بند می‌آورد.

زردآلو ضد سرطان است (مخصوصاً سرطان ریه و لوزالمعده).

سعی کنید از دانه تلخ زردآلو حتی الامکان استفاده نکنید چون سمی است.

برای کسانی که لاغر هستند خوردن زردآلو در فواصل غذا مفید است.

زردآلو درمان کننده کم خونی است.

کسانی که کارهای فکری زیاد دارند خوردن زردآلو را فراموش نکنند.

زردآلو یکی از میوه‌های خوبی است که ورزشکاران بعد از ورزش می‌توانند بخورند. به شرط آن که بعد از خوردن، آب ننوشند. در زمستان می‌توانند از برگه زردآلو استفاده کنند و در تابستان اگر می خواهند همراه آب باشد از برگه زردآلو خیسانده در آب استفاده شود.

برای این که کمتر عصبانی شویم در فواصل غذا زردآلو را فراموش نکنیم.

ماسک زردآلو لطیف کننده پوست صورت و گردن می‌باشد.

وجود فلوئور در زردآلو از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند.

برای جلوگیری از نفخ خوب است که هسته زردآلو را هم بخوریم.

برای درمان اسهال 10 گرم برگ خشک آن را با آب سرد میل نمایید.

جوشانده شکوفه زردآلو ضد خونریزی است کسانی که خون دماغ می‌شوند چند قطره از جوشانده را در بینی بچکانند، خون بند خواهد آمد.

جوشانده برگه زردآلو اسهال‌های صفراوی را درمان می‌کند.

زردآلوی نرسیده برای معده ضرر دارد مخصوصاً کسانی که زخم معده و یا اثنی عشر دارند.

بهترین زمان خوردن زردآلو آن است که 2 ساعت از غذا گذشته باشد.

هیچ گاه بعد از غذا مخصوصاً بعد از شام زردآلو نخورید.

یک ساعت بعد از خوردن زردآلو در آب سرد استحمام نمایید.

برگه زردآلو خیس شده در آب جهت رفع گرمازدگی مفید است.

پتاسیم و اسیدهایی که در زردآلو وجود دارد موجب لینت مزاج و فعالیت کلیه می‌گردد.

برای رفع چروک صورت آب زردآلوی تازه را با کمی شیر و عسل مخلوط نموده، ابتدا پوست را با صابون گیاهی بشویید سپس با این محلول ماساژ دهید.

اگر دارای پوست‌ خشک هستید، چند برگه خشک زردآلو را در روغن زیتون خیس نموده سپس کوبیده، بصورت ماسک روی پوست صورت بگذارید.

برای ترک دست و پا از ترکیب برگه زردآلو که در روغن بادام زمینی خیسانده شده است، استفاده شود.

کسانی که بیماری کبدی دارند سعی کنند کمتر زردآلو بخورند یا این که بصورت خشک یا مربای آن را بخورند.

زردآلو برای خانم های حامله به عنوان عصرانه بسیار مفید است.

کسانی که لک و پیس دارند، کمتر زردآلو بخورند.

صمغ درخت زردآلو نرم کننده سینه می باشد.( بصورت مکیدن)

درخت زردآلو بومی نواحی چین می باشد و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می روید این درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت . درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر می رسد برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ…

به این مطلب امتیاز دهید

کیفیت مطلب

نتایج رای

User Rating: Be the first one !
0

همچنین ببینید

خواص انجیر-درست مصرف کنیم - آموزش همگانی - آگاهی مصرف

خواص انجیر

بر اساس تحقیقات انجام شده، برگ های درخت انجیر به دلیل داشتن خصوصیات مدر بودن، تسکین دهندگی و دافع کرم روده مورد استفاده قرار می گیرد و...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *