خواص آلو-درست مصرف کنیم - آموزش همگانی - آگاهی مصرف

خواص آلو

« آلو» میوه‌ای است تک هسته‌ای که از لحاظ رنگ، شکل و اندازه دارای گونه‌های متفاوتی است. آلو ارزش تغذیه‌ای فراوانی دارد. این میوه را هم به صورت خام می‌توان خورد و هم درون انواع خوراک از آن استفاده کرد.

ارزش غذایی و خواص درمانی

آلو سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، منگنز، منیزیم، مس و پتاسیم است. این ماده غذایی همچنین دارای روی و آهن و مقدار کمی کلسیم است.

آلوها سرشار از ویتامین A، K و ویتامین C هستند. این میوه دارای مقادیر فراوانی از نیاسین، ریبوفلاوین و تیامین است.

طبع آلو نوع شیرین آن سرد و تر است و نوع خشکش بیشتر سرد است. برگ آن سرد و خشک است.

برای درمان یبوست باید شب 10 دانه آلو و 5 دانه انجیر در یک لیوان آب خیس نموده و صبح ناشتا و یا آخر شب میل شود.

آلو دارای ویتامین هایی چون A ، ب ، ب 2 ، پ ، و ث می‌باشد و مواد معدنی چون آهن، کلسیم ، فسفر ، منیزیم، منگنز، فلوئور و گوگرد دارد.

درمان بیماری‌ های کبدی: 10 صبح و 5 عصر میل شود. البته آلو تازه یا خشک خیس کرده بهتر است.

آلو دفع کننده اوره، اسید اوریک و چربی خون می باشد، صبح ناشتا خیس کرده از آن استفاده شود.

کسانی که بیماری قند دارند، سعی کنند همیشه آلو بمکند.

آلو برای کسانی که گرفتگی عروق دارند، مفید می باشد.

کسانی که از بیماری آسم رنج می‌برند، از صبح تا شب 10 دانه آلو بمکند.

کسانی که کم خون هستند، آلو را به صورت خیس کرده، ده صبح میل کنند.

برای قطع ترشحات سفید رنگ مهبل خانم‌ها می‌توان از آلو استفاده کرد. بدین صورت که بعد از پاک شدن به مدت 20 روز صبح به صبح به صورت ناشتا 10 عدد آلوی خیس کرده میل کنند؛ در ضمن تنظیم کننده عادت ماهانه نیز می‌باشد.

کسانی که در زندگی شکست‌هایی خورده‌اند و این شکست‌ها باعث ضعف عمومی بدن آن ها شده است، خوب است که از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند برای درمان ضعف عمومی بدن مناسب است.

برای درمان سردردهای گرم، قبل از غذا آلوی تازه یا خشک میل شود.

آلو برطرف کننده قی صفرایی است و حدت صفرا را از بین می‌برد. در تابستان شربت خاکشیر آلو، ده صبح میل شود.

آلو برطرف کننده تشنگی و حرارت دل است.

کسانی که به خاطر غلبه صفرا آشفته حال (پریشان) هستند ، شب وقت خواب از آلوی خیس کرده استفاده کنند.

آلوی وحشی ( غیرپیوندی ) برای معده مضر است.

برای درمان سرفه، روزانه 4 بار هر بار حدود یک حبّه صمغ آلو آهسته مکیده شود.

برای خرد کردن سنگ مثانه از صمغ آلو 6 بار یعنی هر 3 ساعت یک حبه نیم گرمی در دهان گذاشته و مکیده شود.

مالیدن آلو به چشم باعث افزایش دید می‌شود البته با احتیاط مصرف شود چون ممکن است آلوده باشد.

برای دفع کرم های معده آب آلو بخارا صبح ناشتا بنوشید؛ نصف لیوان به مدت 4 روز هر روز صبح ناشتا خورده شود.

برای درمان ورم گلو و تقویت لثه از پخته و جوشانده برگ و ساقه آلو به صورت غرغره استفاده شود.

آلو برای سرد مزاجان و کسانی که نفخ شکم دارند، مضر است.

برای درمان تصلب شرائین از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند. 10 عدد آلو در یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه شود و صبح ناشتا میل کنند.

آلو بوی بد دهان را از بین می‌برد.

برای درمان جوش های جلدی و درمان خارش و درمان آلرژی آلو را با کمی سرکه پخته و سپس روی جوش ها بگذارید.

آلو، دردهای فصلی را تسکین داده و برطرف کننده درد مفاصل است.

مالیدن آلوی خیس برفک های دهان بچه را از بین می‌برد.

برای درمان مننژیت از شربت آلو سیاه استفاده کنند.

برای درمان ورم پروستات از دم کرده گل خشک آن به مدت 7 روز استفاده کنند یا از آلوی هسته گرفته (خشک) به صورت شیاف استفاده کنند.

جهت درمان کمر درد از دم کرده شکوفه آلو روزی 3 بار هر بار 5 گرم در یک لیوان آب جوش حل کرده و خورده شود.

کسانی که اختلال حواس دارند از آش آلو استفاده کنند.

برای درمان بیماری بواسیر آلو را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

آلو سرشار از پتاسیم بوده، به خاطر همین برای تنظیم فشار خون بسیار مفید است.

« آلو» میوه‌ای است تک هسته‌ای که از لحاظ رنگ، شکل و اندازه دارای گونه‌های متفاوتی است. آلو ارزش تغذیه‌ای فراوانی دارد. این میوه را هم به صورت خام می‌توان خورد و هم درون انواع خوراک از آن استفاده کرد. ارزش غذایی و خواص درمانی آلو سرشار از مواد معدنی…

به این مطلب امتیاز دهید

کیفیت مطلب

نتایج رای

User Rating: Be the first one !
0

همچنین ببینید

روش نگهداری موادغذایی-درست مصرف کنیم - آموزش همگانی - آگاهی مصرف

روش نگهداری موادغذایی

میوه ها و سبزیجات خود را با توجه به نکات زیر، تا مدتی به خوبی نگهداری کنید، بدون این که خراب شوند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *