خرما -الگوی مصرف-درست مصرف کنیم

خرما

طبع خرما گرم و خشک است.

برای رفع خشونت و نرم کردن سینه؛ ۵۰ گرم خرما را در ۱۰۰۰ گرم آب جوشانده، آن را صاف نمایید و روزی ۲ تا ۳ استکان بخورید. البته این برای افراد سرد مزاج بسیار خوب است.

برای تقویت کلیه و رفع درد کمر یا درد مفاصل، از شربت خرما استفاده کنید.

اگر خرما با شنبلیله خورده شود، جهت سنگ مثانه مفید است.

کسانی که می‌خواهند سنگ مثانه‌شان خرد شود، از دمکرده هسته خرما استفاده کنند . دم کرده آن بسیار قابض است و کسانی که یبوست دارند سعی کنند در هنگام استفاده از دم کرده خرما از غذاهای ساده و ملین استفاده کنند.

خرما، به خاطر وجود ویتامین B میوه خوبی برای تعادل اعصاب و نیز باعث رشد است.

فسفری که در خرما وجود دارد باعث سر زنده نگاه داشتن سلول‌های عصبی می ‌شود.

برای کمبود آهن بسیار مفید است.

از ابتلاء به سرطان مصون نگاه می دارد.

منیزیم و فسفری که در خرما وجود دارد تقویت کننده اعمال فکری است.

چون منیزیم مغز در افراد پیر رفته رفته کم می‌شود به همین علت سالمندان در برنامه خود باید خرما را بگنجانند.

منیزیم برای حفظ سلامتی پروستات و کلیه لازم است. در هر ۱۰۰ گرم خرما حدود ۶۳ میلی‌گرم منیزیم وجود دارد در نتیجه خوردن خرما هرگز فراموش نشود.

کسانی که دیابت دارند می‌توانند به جای قند از خرما استفاده کنند. زیرا منیزیمی که در این میوه وجود دارد کار کلیه و لوزالمعده را آسان می‌کند.

کسانی که می خواهند چاق شوند، از رطب همراه بادام استفاده کنند. (رطب خرمای تازه است.)

خرما به خاطر داشتن ویتامین A باعث تقویت مو و ناخن، تقویت قوه بینایی و رشد اندام ها در اطفال و نوجوانان می‌شود.

سوزانده خرما به صورت سورمه برای تقویت و رویاندن مژه و رفع خارش چشم مفید است.

به خاطر وجود ویتامینB در خرما برای نمو جنین ، سوخت و ساز مواد پروتئینی و جذب قندها و بیماری‌های قلبی و عروقی کبد بسیار مؤثر است.

کسانی که شب کوری دارند روزانه خرما بخورند.

خرما از پوسیدگی و کرم خوردگی دندان جلوگیری می‌کند به شرط آنکه بعد از خوردن خرما چند برگ تلخون بجویم.

خرما بوی بد بدهان را از بین می‌برد.

کسانی که رماتیسم دارند از شربت خرما استفاده کنند.

شیرگرم همراه خرما برای بیماری‌های ریوی، سرفه، آسم و برونشیت نافع است.

چنانچه گرم مزاجان از خرما استفاده نمایند، بهتر است که یک ساعت بعد از آن کاهو و سکنجبین میل کنند.

مسواک کردن با گرد سوخته خرما باعث درخشندگی دندان می‌شود.

صبح ناشتا خوردن خرما باعث از بین رفتن کرم‌ها می‌شود.

کسانی که می‌خواهند چاق شوند صبحانه گردو یک عدد + خرما ۷ عدد و یک لیمو شیرین استفاده کنند.

کسانی که کمبود نطفه دارند به عنوان صبحانه از خرمای پخته استفاده کنند.

برای کسانی که می‌خواهند حافظه خوبی داشته باشند صبحانه همراه غذا خرما میل کنند.

بهترین غذای زمستان خرما است چون انواع املاح معدنی را دارد و انرژی کافی به بدن می‌رساند.

کسانی که فشار خون دارند خرما کمتر مصرف کنند.

کسانی که ضعیف شده‌اند و کم خون هستند، بادام زمینی همراه خرما و شیر استفاده نمایند.

این مطالب را نیز ببینید!

خواص انجیر-درست مصرف کنیم - آموزش همگانی - آگاهی مصرف

خواص انجیر

بر اساس تحقیقات انجام شده، برگ های درخت انجیر به دلیل داشتن خصوصیات مدر بودن، تسکین دهندگی و دافع کرم روده مورد استفاده قرار می گیرد و...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانستنی آنلاین