صفحه اصلی / مواد غذایی / ده روش برای کاهش ضایعات مواد خوراکی
ده روش کاهش ضایعات غذایی

ده روش برای کاهش ضایعات مواد خوراکی

با این نکات و روش‌های جدیدی که خود پیدا می‌کنید، ضایعات مواد غذایی را به حداقل رسانده، از همه قسمت‌های مواد خوراکی دوباره استفاده کنید.

۱ – از قسمت سفید پیازچه بیش‌تر استفاده کنید.

ممکن است کمی عجیب به نظر برسد ولی پیازچه را داخل ظرف آب و در برابر نور خورشید قرار دهید تا دوباره رشد کرده، هر چند روز یک بار، بتوانید از قسمت‌های سبز آن استفاده کنید و مدتی طولانی پیازچه تازه داشته باشید.

۲ – قبل از تاریخ انقضاء شیر و دلمه بستن، از آن برای درست کردن پنیر استفاده کنید.

۳ – از لرد قهوه دوباره استفاده کنید.

از آن برای فراری دادن مورچه‌ها، به عنوان خوشبو کننده و از بین بردن بوهای نامطبوع و رشد گیاهان استفاده نمایید.

۴ – استفاده از پوست پرتقال

از پوست پرتقال در تابستان برای دور کردن پشه و مورچه و خلاص شدن از بوهای کهنه استفاده کنید.

۵ – استفاده از موزهای تیره

به جای دور ریختن موزهای رسیده و خیلی تیره، از آن‌ها برای پختن نان‌های موزی استفاده کنید. همچنین‌ می‌توانید با پختن آن ها دسری عالی تهیه نمایید.

۶ – چیپس مانده را دور نیندازید.

کافیست آن‌ها را ۱۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا دوباره ترد شوند.

۷ – می‌توانید برش باقی‌مانده از پیتزا را بدون مایکروفر دوباره مصرف کنید

آن را ۵ – ۴ دقیقه روی یک کتری با حرارت متوسط قرار دهید. از یک در آلومینیومی گرد استفاده کنید تا روی پیتزا هم گرم شود.

۸ – نان‌های تست مانده و خشک شده را دور نریزید’

می‌توانید آن‌ها را خرد و سرخ کرده همراه با ادویه استفاده کنید. یا به صورت ورقه ورقه سرخ کرده در سوپ و سالاد مصرف کنید.

۹ – از اسفنج های قدیمی دوباره استفاده کنید.

برای از بین بردن باکتری‌های موجود در اسفنج قدیمی، اول آن را خیس کنید و ۲ دقیقه داخل مایکروفر بگذارید تا ۹۹ درصد جرم آن از بین رفته، دوباره قابل استفاده شود.

۱۰ – از ضایعات میوه و سبزی برای تهیه کود باغچه استفاده کنید.

این مطالب را نیز ببینید!

خرما -الگوی مصرف-درست مصرف کنیم

خرما

طبع خرما گرم و خشک است. برای رفع خشونت و نرم کردن سینه؛ ۵۰ گرم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانستنی آنلاین