خواص میوه هامواد غذایی

خواص انار

پوست و ریشه انار ضدکرم می‌باشد.
انار ؛ معتدل ، مقوی ، ملین ، ادار آور و ضد تشنگی می‌باشد.
اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود ، رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می‌شود.
کسانی که لاغر هستند خوردن نوع شیرین انار برای آن ها مفید است .
انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.
انار شیرین سرفه را تسکین می‌دهد و صدا را باز می‌کند (برای کسانی که آواز می‌خوانند) .
انار شیرین خارش های بدن را تسکین می‌دهد.
طبع انار ترش سرد است.
انار شیرین مقوی معده و کبد است .
انار ترش برای کسانی که زخم معده دارند ، ممنوع است. به طور کلی زیاده‌روی در مصرف انار ترش امکان به وجود آمدن زخم معده را دارد.
جهت درمان زخم های دهان روزی چند بار آب انار ترش را در دهان نگه داشته ، مزمزه نمایید.
جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخم ها ؛ آب انار ترش را بجوشانید تا غلیظ شود، سپس با عسل مخلوط نمایید و بر روی آن ها بمالید.
رب انار ، مقوی بدن و چاق کننده است.
رب انار یبوست می‌آورد.
خوردن انار غم و اندوه را از بین می‌برد.
کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند، با خوردن رب انار از بین می‌رود.
خانم ‌های حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آن ها از بین می‌رود.
برای از بین بردن ترشحات ساده زنانگی ، روزی ۲ استکان از دمکرده گل انار استفاده شود. ۵ گرم گل خشک را در ۲۰۰ سی‌سی آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه دم کرده ، بنوشید.
برای کسانی که خروج مقعد یا بواسیر دارند ، پوست انار خشک یا تازه را در آب بجوشانند ،آن را صاف کرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نیمگرم یا سرد آن بنشینند.

کسانی که کرم دارند حدود سه یا چهار گرم پوست انار را با یک لیوان آب گرم میل نمایند. چنانچه یبوست دارند یک روز قبل از خوردن پودر پوست انار ، مسهل یا سوپ‌های ملایم بخورند و ۲ ساعت بعد از خوردن آن مقداری سوپ میل نمایند .

کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می‌کنند از دم کرده یا جوشانده برگ انار (۱۰ گرم در ۲۵۰ سی‌سی آب) به عنوان چای استفاده کنند.

دم کرده برگ انار ، میگرن را برطرف می‌نماید. ۵ عصر و آخر شب ۵ گرم گل انار در یک لیوان آب جوش دم کرده ، میل کنید .
برای درمان کرم کدو بین ۶۰ تا ۹۰ گرم پوست خشک کرده ریشه با ساقه انار را در ۲ لیوان آب به مدت ۲ شبانه روز خیس کرده ، با حرارت ملایم آن را بجوشانید تا آب به یک لیوان برسد، سپس صاف نموده در ۲ یا ۳ نوبت با کمی عسل مخلوط کرده میل نمایید . بعد از آن بیمار هنگام اجابت مزاج بر روی یک ظرف آب نیم گرم بنشیند تا کاملاً کرم کدو که همانا سر آن می‌باشد دفع گردد زیرا اگر سر آن باقی بماند مجدداً رشد می‌نماید. ( البته برای از بین بردن کرم کدو داروهای شیمیایی ، زیر نظر پزشک بهتر است)

موقع خوردن جوشانده پوست انار، از خوردن روغن کرچک خودداری شود. زیرا ممکن است ایجاد مسمومیت نماید.
جوشانده پوست انار جهت ترشحات سفید خانم‌ها مفید است.
از ترکیب گل های له شده انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده می‌شود.
طبع انار سرد و تر است.پوست آن سرد و خشک است.
انار شیرین طبیعت سرد، معتدل و کمی تر دارد.

انار تولید کننده اخلاط صالح است. ( دو گونه خلط وجود دارد : مفید و غیر مفید ؛که انار تولید کننده نوع مفید آن است. )
برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار را سوراخ کنید سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته ، روی آتش بگذارید تا روغن جذب شود ، آن گاه بخورید.
انار ترش نیروی جنسی را کاهش می‌دهد.
عصاره گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است. ( به صورت ضماد با احتیاط مصرف شود)
کسانی که می‌خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.
انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.
بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است.
جوشانده گل انار درمان کننده پیوره و خون ریزی لثه می باشد.
پودر پوست انار برای التیام زخم های کهنه مفید است.
کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.
اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می‌کند.
امام صادق (ع) می‌فرمایند : بخورید انار را با پرده‌های وسط آن تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.
حضرت علی(ع) می‌فرمایند: به کودکان خود انار دهید تا زودتر به سخن آیند.
امام صادق(ع) می‌فرمایند: کسی که قبل از خوابیدن انار میل کند تا صبح در امان خواهد بود.
کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.
اگرآب انار با شکر و نشاسته و صمغ عربی و روغن بادام جوشانده و نیم گرم میل شود باز کننده ادرار و تقویت کننده دستگاه ادرار و مثانه است.
انار دفع کننده مضرات دخانیات می‌باشد.
اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیده آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف می‌کند.
انار پخته برای زخم های گوشه ناخن مفید است.
اشخاصی که دارای طبع سرد و تر هستند بعد از خوردن انار کمی زنجبیل با نبات بخورند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا