Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/agahim/public_html/index.php on line 4

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/agahim/public_html/index.php on line 4

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/agahim/public_html/wp-blog-header.php on line 4

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/agahim/public_html/wp-blog-header.php on line 4
خواص میوه ازگیل – آموزش همگانی
خواص میوه هامواد غذایی

خواص میوه ازگیل

خواص میوه ه ازگیل

روش استفاده : از میوه ‌خام یا کنسرو آن میل شود.
ازگیل درمان کننده اسهال است.
خوردن ازگیل نارس خون روی های داخلی مانند بواسیر و خون ریزی رحم را درمان می‌کند.
جهت درمان ورم روده ، کنسرو ازگیل و یا مخلوطی از شیر و ازگیل میل شود.
جهت درمان زخم دهان و ورم گلو ۵۰ گرم از برگ درخت ازگیل در یک لیتر آب جوشانده ، غرغره شود.
برای درمان اسهال خونی ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم ازگیل را پوست کنده ، میل شود.
اگر دانه ازگیل را کوبیده و یک قاشق چای خوری با شربت ریشه جعفری بخورید ، سنگ کلیه برطرف می‌شود.
طبع ازگیل سرد و خشک است.
اگر چوب ازگیل را به گردن آویزان کنند از سقط جنین جلوگیری می‌کند.
برای ورم پرستات مفید است. ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود.
قلیایی کننده خون می‌باشد. یک ساعت بعد از غذا میل شود.
کسانی که ناراحتی کلیه دارند، ازگیل نخورند.

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

  1. با سلام و خداقوت بابت تهیه این سایت خوب از جهت خلاصه و مفید بودن. سوال من این هست که ما در چه فصلی میتونیم این میوه رو از میوه فروشیها تهیه کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا